top of page
Elandra

Tapahtumaa tarinoihin

Kujakissayhteisön tapahtuma; vallankaappausyritys

Onko toiveenasi saada joko olemassa olevasta tai tulevasta hahmostasi Kujakissayhteisön johtaja? Mikäli vastaus on kyllä, se voi olla pian mahdollista!

Kujakissayhteisön seuraava, suurempi tarinatapahtuma tulee olemaan vallankaappausyritys, jossa Päivänsäteen toimintamalleihin kyllästyneet yhteisön jäsenet kääntyvät johtajaansa vastaan. Tällä hetkellä Malvaruusu ja Cosmos ovat jo alkaneet punoa juoniaan Päivänsädettä vastaan. Halutessaan muutkin hahmot voivat yhtyä heidän suunnitelmiinsa tai kehitellä kokonaan omiaan. Ilmoitathan suunnitelmistasi tämän postauksen kommentteihin.

Vallankaappausyritys huipentuu lopulta siihen, kun syntyy taistelu, Päivänsäde kannattajineen vastaan vallankaappaajat. Se hahmo, joka taistelussa kerää eniten taistelupisteitä(TaP), pääsee Kujakissayhteisön seuraavaksi johtajaksi(paitsi jos hahmon kirjoittaja kieltäytyy johtajuudesta, johtajaksi ryhtyy toiseksi eniten pisteitä kerännyt hahmo). Yhteisön johtajalla on oltava vähintään 2tp johtajuudessa ja sen on oltava soturi-ikäinen. Toisin kuin tavallisesti, johtajalla ei täydy olla 500KP.


Jos sinulla on hahmoja(liittyneitä tai NPC-hahmoja) Kujakissayhteisössä, ilmoita tämän postauksen kommentteihin, onko hahmosi Päivänsäteen vai vallankaappaajien puolella!


Klaanien seuraava tapahtuma

Pelaajat äänestivät klaanien seuraavaksi suuremmaksi tapahtumaksi tapahtuman, jossa klaaneja kohtaa ulkopuolinen uhka ja he joutuvat yhdistämään voimansa voittaakseen uhan. Tämän tarkoituksena on saada klaanin välejä hieman paremmaksi sodan jäljiltä. Pelaajilla on 1.9. asti aikaa äänestää tarkemmin, mikä tämä ulkopuolinen uhka tulee olemaan. Tapahtuman olisi tarkoitus alkaa vielä tämän vuoden puolella, joko syksyllä tai loppuvuodesta.

Äänestysformsiin pääsee tästä linkistä.


Virheelliset nimet tarinoissa

Olemme tulleet siihen tulokseen, että jatkossa pelaajat tulevat saamaan sakkoja, kirjoittaessaan toistuvasti virheellisen nimen tarinaansa. Olemme aiemminkin pyytäneet tarkkaavaisuutta tarinoita lähettäessä siitä, että hahmon ja pelaajan nimi ovat varmasti oikein, mutta edelleen näitä väärin kirjoitettuja tulee jopa viikottain.

Väärin kirjoitetut nimet työllistävät enemmän ylläpitoa, jonka täytyisi joka kerta korjata virheelliset nimet oikein kirjoitetuiksi.

Olkaa siis tarkkoja ja käyttäkää ennen tarinan lähettämistä ihan vain muutama sekunti siihen, että tarkistatte kirjoittaneenne nimet oikein ja oikeille paikoille!


Emme suinkaan rankaise siitä, jos esimerkiksi joskus hyvin harvakseltaan epähuomiossa sattuu virheitä, mutta jos ne ovat säännöllisiä ja niitä tapahtuu usein, pelaaja menettää tarinastaan 25% kokemuspisteitä.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Klaanien tuleva tapahtuma

Äänestysaika on päättynyt ja klaanien tuleva tapahtuma on täten päätetty. Eniten ääniä sai kaksijalka-tapahtuma. Mikäli et ole ehtinyt...

Uusi liittymishakemus

Olemme päivittäneet liittymishakemuksen uudenlaiseksi. Enää liittymishakemuksessa ei pidä vastailla kysymyksiin liittyen Uuteen Alkuun,...

Päivityksiä

Eilispäivä kului uusien, toivottavasti sivun toimintaa parantavien ja ylläpidon taakkaa keventävien päivitysten parissa. Jatkossa olisi...

5 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Elandra
Elandra
Sep 02

Arpi ja Leopardi ovat Päivänsäteen puolella ja Keijo siirtyy vallankaappaajien puolelle.

Like

Guest
Aug 30
Rated 5 out of 5 stars.

Hyvä postaus! Härmä on Päivänsäteen puolella, samoin Nefiri. T. Auroora

Like

Guest
Aug 30
Rated 5 out of 5 stars.

Hyvä postaus! Kobra on vallankaappaajien puolella!

-EmppuOmppu

Like

Guest
Aug 25

Amu (ametisti) on vallankaappaajien puolella

-Sotu

Like

Guest
Aug 25

Hahmoistani Laku on vallankaappaajien puolella ja Ruusunen, Urho sekä Riemu ovat Päivänsäteen puolella.


-Käärmis

Like
bottom of page